Mini škola diplomacije – panel rasprava i radionica za uspješan početak 2022. godine!

U petak 4. veljače 2022. godine s početkom u 14h u zgradi Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu će se održati ovogodišnje izdanje Mini škole diplomacije u organizaciji Diplomatskog kluba Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu.

U sklopu projekta, održat će se panel rasprava na temu 30. godina međunarodnog priznanja Republike Hrvatske. Gosti panela bit će Tvrtko Jakovina, Miro Kovač i Ivana Petrović, a moderator, naš tajnik, Mislav Majcan.

Poslije panel rasprave održat će se i radionica s ograničenim brojem sudionika gdje će studenti imati mogućnost raspravljati na temu aktualnog sukoba između Rusije i Ukrajine. Radionicu će predvoditi bivša ministrica pravosuđa i predsjednica Gradskog vijeća Grada Velike Gorice, Vesna Škare Ožbolt. Student ili studentica koji će najviše pridonijet raspravi na radionici može očekivati i nagradu.

Mini škola diplomacije inače je krovni projekt Diplomatskog kluba u sklopu kojeg već nekoliko godina organiziramo predavanja, radionice i panel rasprave kroz više modula sa stručnim gostima iz diplomatskih, akademskih i političkih krugova. Cilj nam je približiti studentima različite aspekte diplomacije. Educirati ih o povijesnom razvoju i promjenama te im približiti iskustva u diplomatskoj praksi od onih koji  o tome znaju najviše.

Više informacija o ovom, ali i drugim projektima Diplomatskog kluba možeš pronaći na našoj web stranici ili društvenim mrežama Facebook, Instagram i LinkedIn!

 


Posted

in

by

Tags: