Novi projekt sa zakladom Hanns Seidel Stiftung – Algoritmi: prijetnja demokraciji?

Donosimo vam novi projekt u organizaciji sa zakladom Hanns Seidel Stiftung, ovaj put posvećen novoj prijetnji u digitalno doba, utjecaj algoritama na procese političkog odlučivanja! Sam projekt sastojat će se od dva dijela: panela i radionice.

Panel je predviđen za srijedu 27. travnja u 18:00h na lokaciji Preradovićeva 5 u Kulturno informativnom centru Zagreb. Kao paneliste možete očekivati Anu Dokler, glavnu urednicu portala Medijska pismenost.hr i djelatnicu Agencije za elektroničke medije, Krešimira Mišaka, novinara, pisca i glazbenika te Ivu Nenadić, profesoricu na Fakultetu političkih znanosti. Panel će moderirati Damjan Stanić, student diplomskog studija politologije na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu.

Radionica je planirana za dan kasnije, 28. travnja, također u 18:00h u WESPA Spaces. Na radionici možeš očekivati igru koja je spoj LARP-a, Among Us-a i debate. Voditelj radionice biti će Krešimir Macan, politički analitičar i PR stručnjak. Tema igre biti će uvođenje eura u Hrvatskoj, a natjecatelji će dobiti uloge kojih se moraju držati tijekom cijele igre.

Prijaviti se možeš na sljedećem linku: https://bit.ly/3k14CFx. Nadam se da se vidimo u što većem broju!


Posted

in

by

Tags: