Odabrana je nova uprava Diplomatskog kluba

Na jučer održanoj tradicionalnoj izbornoj skupštini Diplomatskog kluba članovi kluba izabrali su novu upravu koja će u narednoj godini voditi klub. Skupština je održana u prostorijama Fakulteta političkih znanosti u 19h.

Za novog predsjednika Diplomatskog kluba odabran je Viktor Meczner dosadašnji voditelj content skupine i student pete godine politologije. Uz Viktora, za mjesto predsjednika kluba natjecala se i Ursula Klisović, također studentica pete godine politologije.

Ostale članove izborne skupštine za akademsku godinu 2021./2022. čine Karla Žeželić i Ivan Mihačić. Karla je prošle godine također obnašala funkciju potpredsjednice, dok je Ivan prošle godine bio na mjestu tajnika kluba. Ovogodišnji tajnik kluba bit će Mislav Majcan, student druge godine politologije.

Na skupštini su proglašene i voditeljice tri skupine koje sačinjavaju Diplomatski klub. Lea Križmančić, studentica četvrte godine studija politologije odabrana je za mjesto voditeljice content skupine, a njezina imenjakinja i studentica druge godine, Lea Fabić, imenovana je na mjesto voditeljice tima za suradnju. Tim za PR i marketing ove godine ima dvije voditeljice, jedna je prošlogodišnja voditeljica Paula Anić, a druga je novoizabrana Lucija Požgaj, studentica četvrte godine komunikologije na Hrvatskom katoličkom sveučilištu.


Posted

in

by

Tags: